Mijn wond wordt elke dag verzorgd, toch wil ik even weg. Mijn vader wil met vakantie. Hoe moet dat met zijn medicijnen?

Ook als u zorg nodig heeft, kunt u zorgeloos op vakantie gaan. Careaz kan tijdens uw vakantie in Nederland voor u de zorg organiseren. Als het nodig is dat andere thuiszorgorganisaties weten dat u op vakantie gaat, kan Careaz bovendien alle contacten leggen om de vakantie vlekkeloos voor te bereiden. Dus bent u klant van Careaz en wilt u eens lekker op vakantie in Nederland? Neem dan contact op met Careaz. Bent u geen klant en wilt u juist eens genieten van de prachtige Achterhoek, waar Careaz actief is? Wij kunnen dat voor u regelen, compleet met de zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Voorbeeld van een heerlijke vakantie

Careaz werkt samen met logeerboerderij Erve Paske in Lievelde (de Achterhoek). Bij Erve Paske kunt u in alle rust genieten van de omgeving, de natuur en het aangrenzende melkveebedrijf. De groepsaccommodatie van 2 tot 34 personen is toegankelijk voor minder-valide mensen. Er zijn brede deuren, aangepast sanitair, geen drempels en een lift naar boven. Andere hulpmiddelen kunnen worden aangevraagd. De zorg die u nodig heeft regelt Careaz. Zo is aan alles gedacht. Wat is er mooier dan wakker worden op de boerderij en uitkijken over de Achterhoekse landerijen?

Wat zijn de kosten?

  • Wanneer u op vakantie gaat met zorg, zijn de verblijfskosten voor uw eigen rekening. Een aantal aanvullende zorgverzekeringen wil soms meebetalen. Dat is dus het navragen waard!
  • Wanneer u een indicatie of Persoongebonden Budget (PGB) heeft voor uw zorg, is deze ook geldig tijdens uw vakantie. Het maakt dan niet uit welke zorgorganisatie de zorg in uw vakantie levert.
  • Heeft u geen indicatie of PGB, maar wilt u wel zorg tijdens uw vakantie? Dan kunt u tegen betaling deze zorg bestellen bij Careaz.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over kosten en vergoedingen.