Ik ging elke zondag naar de kerk. Is er bij Careaz ook een dienst?
Mijn dementerende moeder wil graag bidden en zingen. Kan dat?

Kerkelijke vieringen bij Careaz

Voor alle mensen die bij Careaz wonen is er de gelegenheid om kerkelijke vieringen bij te wonen.

In Lichtenvoorde werkt Imka Wieggers, de geestelijk begeleider van Careaz, samen met de parochie Sint Ludger. Zij verzorgen op dinsdagmorgen om 9.30 uur een kerkdienst in de kapel van Careaz Antoniushove. Meestal is dit een Eucharistieviering. Op zaterdag om 16.00 uur zijn in deze kapel in samenwerking met verschillende voorgangers ook woord- en communievieringen. Wanneer u niet in staat bent deze vieringen bij te wonen, kunt u de communie in uw appartement ontvangen. De vieringen in de kapel van Careaz Antoniushove zijn te volgen via de kabelkrant op uw televisie. Imka Wieggers verzorgt daarnaast elke laatste donderdag van de maand om 15.00 uur voor de mensen van Careaz Hof van Flierbeek een viering in de huiskamer.

In Dinxperlo is iedere vrijdag om 16.00 uur in de Orangerie van Careaz Dr. Jenny een viering. Dit is wisselend een weeksluiting of het Heilig Avondmaal, die afhankelijk van de viering wordt voorgegaan door een ander gezindte. Op de laatste vrijdag van de maand is er om 11.00 uur een Eucharistieviering of een woord- en communieviering in de Orangerie. Coosje Meerveld, geestelijk begeleider van Careaz, verzorgt op de eerste maandag van de maand om 11.00 uur voor de mensen van de afdelingen kleinschalig wonen een oecumenische viering op de groep.

In Borculo is elke vrijdagmiddag om 16.00 uur in het Grand Café van Careaz J.W. Andriessen een meditatieviering, georganiseerd vanuit de Raad van kerken. De dienst wordt wisselend verzorgd door verschillende kerkgenootschappen uit de gemeente Berkelland. Elke eerste vrijdag van de maand om 9.30 is er ook een katholieke viering.

U bent van harte welkom bij één van deze vieringen!