Ik wil graag een persoonlijk afscheid.
Jullie hebben moeder gekend en dat was te horen.

Uitvaartbegeleiding door Careaz

De zorg voor de mensen die bij Careaz wonen, hoeft niet te stoppen als iemand overlijdt. Ook tijdens de uitvaart kunt u op Careaz rekenen. Onze geestelijk verzorger Imka Wieggers gaat naast haar werk ook voor bij een uitvaart of crematie. Omdat ze hiervoor regelmatig door familieleden van overleden bewoners werd gevraagd, bieden we ‘Vertrouwd Afscheid’ vanuit Careaz aan. Careaz, care van A tot Z, niet tot de dood maar tot het graf of crematie, met daarna nog een afsluitend gesprek en een herdenkingsavond.

Passende woorden en rituelen

Voor de uitvaart werkt Imka nauw samen met de uitvaartverzorger. Zij regelen de praktische zaken en Imka zorgt voor passende woorden en rituelen. Het vinden van de persoonlijke toon: het zijn details die een afscheid in positieve zin onvergetelijk kunnen maken. Van belang is dat de nabestaanden ervaren dat dit afscheid mooi, waardig en persoonlijk is. Mensen die wij goed gekend hebben, die zijn toevertrouwd geweest aan onze zorg, daaruit ontstaan bij Imka woorden en rituelen voor een mooi afscheid die de nabestaanden steunt in de rouwverwerking.

In alle rust de mogelijkheden bespreken

Iedereen die gebruikt maakt van de diensten van Careaz kan de persoonlijke uitvaartbegeleiding van Imka Wieggers inschakelen. U kunt dit aangeven bij de verzorgenden of de uitvaartonderneming. U kunt Imka ook zelf bellen of mailen via 06 - 53 98 45 85 of i.wieggers@careaz.nl. Imka komt langs en spreekt in alle rust met alle betrokkenen over de wensen die de begrafenis of crematie persoonlijk kunnen maken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de diensten van Imka Wieggers zijn conform de tarieven van voorgangers, ritueel begeleiders en sprekers bij uitvaarten en bij haar op te vragen. De gemaakte kosten vindt u terug op de factuur van de uitvaartonderneming.