Creatief bezig zijn, dat vind ik zo fijn om te doen! Kan vader leuke dingen doen bij Careaz?

testVindt u het fijn om creatief bezig te zijn? Speelt u graag een spelletje? Bent u op zoek naar aanspraak? Heeft u lichamelijke zorg nodig en wilt u toch leuke dingen doen? Als u in een appartement van Careaz woont, kunt in onze Grand Café's terecht voor leuke, creatieve en gezellige activiteiten.

 

Voor ieder wat wils

In Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde bedenken professionele medewerkers van Careaz elke maand een nieuw programma vol verschillende activiteiten. Dankzij de hulp van vrijwilligers kunt u, samen met mensen die nog zelfstandig wonen die ook welkom zijn, genieten van muziek, spelletjes, bewegen en creatieve bijeenkomsten.

 

Wat is er deze maand te doen?

Zin om naar een optreden van muzikanten, modeshow, biljart – of kaartavond, handwerkclubje of kerkelijke viering te gaan? Klik hier voor een overzicht van de activiteiten in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde.

 

Wat zijn de kosten?

  • Woont u bij Careaz? Dan zijn er geen kosten verbonden aan de activiteiten waar u aan deelneemt. Soms wordt er wel een bijdrage gevraagd voor materiaal.
  • Bezoekers die geen indicatie hebben, betalen de activiteit zelf. De hoogte van dit bedrag hangt af van de activiteit. Voor alle duidelijkheid: het vervoer is zonder indicatie niet bij de activiteiten inbegrepen.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over kosten en vergoedingen.