Leren en geld verdienen, dat lijkt me wel wat. Krijg ik een vaste begeleider?

Ben jij enthousiast en wil je jezelf (blijven) ontwikkelen in de zorg? Dan is werken en leren bij Careaz iets voor jou! Careaz is een erkend leerbedrijf dat volop kansen biedt via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Careaz biedt voornamelijk leerplaatsen op MBO-niveau in functies die met zorg te maken hebben, zoals helpenden niveau 2, verzorgenden niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4.

Begeleiding en salaris

Careaz staat garant voor een goede begeleiding van leerlingen. Een praktijkopleider zorgt er samen met jou en je werkbegeleiders voor dat je een leerzame en leuke tijd hebt bij Careaz. Je maakt kennis met de verschillende onderdelen van onze organisatie: het woonzorgcentrum, het verpleeghuis en de thuiszorg. Als leerling BBL kom je in dienst bij Careaz. Je krijgt een leer/arbeidsovereenkomst en een leerlingsalaris conform de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg).

Interesse?

Klik hier om te kijken of je op dit moment als BBL-er bij Careaz aan de slag kan. Voor meer informatie kun je mailen met één van onze drie praktijkopleiders:

Regio Oost Gelre en Winterswijk:
Careaz Antoniushove, Careaz Patronaatshof, Careaz Hof van Flierbeek en Careaz Thuiszorg (Lichtenvoorde)
Contactpersoon: Jacquelien Klein Goldewijk, e-mail: 
J.KleinGoldewijk@careaz.nl

Regio Berkelland:
Careaz J.W. Andriessen en Careaz Thuiszorg (Borculo)
Contactpersoon: Gerlanda te Selle, e-mail: G.teSelle@careaz.nl
   

Regio Aalten:
Careaz Dr. Jenny en Careaz Thuiszorg (Dinxperlo)
Contactpersoon: Truida Boneschansker, e-mail: T.Boneschansker@careaz.nl