Elke dag zelf koken kan ik niet meer, toch wil ik lekker eten. Weer alleen aan tafel. Met elkaar eten is toch veel gezelliger?

Soms is elke dag zelf eten koken niet mogelijk. Of misschien eet u liever met anderen dan alleen. Careaz biedt een oplossing: de maaltijdservice. Elke dag, één dag of een aantal dagen per week een lekkere, gezonde, verse, traditionele en huisgemaakte maaltijd uit de eigen keuken van Careaz.

Warme maaltijden thuis

De warme maaltijden worden elke dag met verse ingrediënten bereid in de keukens van Careaz. Vrijwilligers brengen tussen 12.00 en 13.00 uur in een speciaal warmhoudkoffertje de maaltijd bij u aan de deur en helpen u eventueel de koffer te openen. Eet smakelijk!

Koelversmaaltijden thuis

Ook de koelversmaaltijden worden met verse ingrediënten in de keukens van Careaz gemaakt. Via een speciale koeltechniek blijft de maaltijd smakelijk en gezond. U bewaart de maaltijd gewoon in uw koelkast en warmt deze op wanneer het u uitkomt.

Waar?

Voor de gemeente Berkelland geldt dat deze maaltijden alleen in Borculo bezorgd worden bij mensen die vlak bij het woonzorgcentrum wonen. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het zijn dat er een wachtlijst is voor thuisbezorging. Ter overbrugging van die periode bent u van harte welkom in het Grand Café van Careaz J.W. Andriessen. Voor de gemeente Aalten en Oost Gelre gelden geen voorwaarden voor waar u woont en is er geen wachtlijst.

Warme maaltijd in het restaurant

De sfeer in het restaurant van de woonzorgcentra van Careaz in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde is huiselijk. Dagelijks zijn tussen 12.00 en 13.00 uur plaatsen gereserveerd voor gasten die komen eten. Sommige gasten komen dagelijks, anderen één keer per week. Het is aan u hoe vaak u bij ons mee-eet. Vervoer naar het restaurant is op eigen gelegenheid, maar kan Careaz ook voor u regelen. Naast het gemak van de maaltijdservice vindt u in onze restaurants gezelligheid en aanspraak. U bent van harte welkom!

Wat zijn de kosten?

De warme maaltijden thuis, in het restaurant, de koelversmaaltijden en het vervoer zijn voor uw eigen rekening. De tarieven kunt u opvragen bij onze consulenten.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over kosten en vergoedingen.