Kom ik nog wel bij de telefoon als mij iets overkomt? Mijn moeder woont ver weg. Wie helpt haar overeind als ze valt?

Wilt u er zeker van zijn dat er snel hulp komt als dat opeens nodig is? Dan biedt personenalarmering van Careaz uitkomst. Met één druk op de knop bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van professionele hulp binnen 30 minuten. Een veilig gevoel voor u en uw omgeving.

Hoe werkt personenalarmering?

Personenalarmering komt tot stand door een alarmeringstoestel en een draadloze zender. U heeft alleen een stopcontact en een telefoonlijn nodig. De draadloze zender draagt u als ketting of om uw pols. In geval van nood drukt u op de alarmknop. Zo ontstaat er een spreek/luisterverbinding met de meldcentrale. Uw gegevens verschijnen op de computer. Zelfs wanneer u buiten bewustzijn raakt, weten wij wie u bent en is professionele hulp onderweg. De medewerker van Careaz komt binnen met uw huidige sleutel die wordt bewaard in een beveiligd en gecertificeerd sleutelkastje naast uw voordeur. In sommige regio’s wordt gebruik gemaakt van een  geprogrammeerde sleutel die in het bestaande slot geplaatst kan worden.

Indicatie niet nodig

Heeft u nog geen zorg van een andere zorgorganisatie? Dan kunt u personenalarmering van Careaz afnemen. Een indicatie is niet nodig en uw medische achtergrond speelt geen rol. Al wel zorg bij een andere zorgaanbieder? Informeer daar dan naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de alarmering van Careaz zijn voor uw eigen rekening. U kunt met de consulenten van Careaz contact opnemen voor de tarieven. Soms komt de aanvullende zorgverzekering u tegemoet in de kosten, dus dat is het navragen zeker waard.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over kosten en vergoedingen.