Door de duofiets komen mensen vaker buiten. Wat extra’s doen voor mensen die het kunnen gebruiken, fijn!

‘We hebben het zelf goed, dus waarom de bewoners van Careaz niet?’ Dat is het motto van de vrienden van Careaz Dr. Jenny die geld inzamelen voor extra voorzieningen voor de mensen die bij Careaz wonen. De ene keer is het een bloemetje, de andere keer de aanschaf van een duofiets of de verbreding van een wandelpad. Allemaal initiatieven die het leven van mensen veraangenamen.

De vriendenstichting bestaat uit mensen rondom Careaz, die contact hebben met directie, personeel en bewoners en in actie komen wanneer dat nodig is.

Ook vriend worden?

Draagt u de mensen die bij Careaz wonen een warm hart toe? Word dan donateur van Stichting Vrienden van Careaz Dr. Jenny en meld u aan via  vrienden.dr.jenny@careaz.nlWilt u meteen een gift doen? Dat kan via bankrekeningnummer NL28RABO0364870095. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de receptie van Careaz Dr. Jenny, Veensgracht 1 in Dinxperlo, telefoonnummer 0315-65 75 00.

Als ANBI-aangesloten instelling zijn de Vrienden van Careaz Dr. Jenny verplicht een aantal documenten te publiceren. Hier leest u hun jaarverslag en -rekeningbeleidsplan en algemene informatie.