Waar is Careaz trots op? Kan je als zorgorganisatie een prijs of titel winnen?

Achterhoekers staan bekend om hun bescheidenheid, maar Careaz heeft de afgelopen jaren een paar prestaties neergezet waar we trots op mogen zijn:

  • In januari 2019 overhandigt Euregio de people-to-people-prijs aan de Dinxperlose Electrocar die door Nederlandse en Duitse vrijwiligers van Careaz Dr. Jenny wordt bestuurt. De electrocar brengt mensen uit het grensgebied letterlijk én figuurlijk dichter bij elkaar. Een mooie prijs voor een mooi samenwerkingsproject!
  • Careaz Dr. Jenny is in 2018 uitgeroepen tot  Dementievriendelijke Organisatie en ontving daarvoor een certificaat van Samen dementievriendelijk, een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Nederland, PGGM en het ministerie van VWS en onderdeel van het Deltaplan Dementie.
  • Careaz behaalde topscores in de ‘Benchmark in de Zorg 2011’ en 'Benchmark in de Zorg 2014' en verdiende daarmee de titel ‘Koploper in de zorg’. Zo’n benchmark wil zeggen dat we het ten opzichte van vergelijkbare organisaties heel goed doen.
  • Careaz Thuiszorg is in datzelfde onderzoek ook uitgeroepen tot ‘Beste zorgteam 2011’.
  • Careaz staat bekend als een goede werkgever: goed in begeleiding, werksfeer, opleidingsmogelijkheden binnen de werkuren en de vele interne mogelijkheden. Je bent bij ons als medewerker ‘geen nummer’. FNV-Jong riep Careaz daarom uit tot ‘Beste vakantiewerkgever 2011’.
  • Careaz is een zogeheten Triple A- organisatie: cliënten zijn tevreden; de medewerkers zijn tevreden over hun werk en de bedrijfsvoering is goed op de orde. Dit vertaalt zich ondermeer in goede financiële resultaten.
  • In de lijst van beste zorgorganisaties 2012 van het weekblad Elsevier scoren alle locaties van Careaz en de Thuiszorg van Careaz bovengemiddeld. Voor Careaz Antoniushove is er zelfs een eervolle vermelding in deze lijst.

Alle prestaties zijn te danken zijn aan onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en de ondersteuning en fijne samenwerking met mantelzorgers en overige betrokkenen.