Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek met circa 800 medewerkers. Ze zijn niet alleen deskundig en betrokken, maar ook enthousiast. Maak hier kort kennis met een aantal van hen.


Naam: Liedy Vennegoor-Kalter
Functie: Raad van Bestuur
Bij Careaz sinds: 2004
Mooiste Careaz-moment:
Tijdens de Zorgmarathon 2013 op Papendal (2.000 deelnemers!) legt een team van tien zorgmedewerkers in estafettevorm 41,2 km af. Verrast was ik door de opgave van maar liefst twee Careaz-teams en het aanmoedigen door collega’s en zelfs cliënten! Onze kernwaarde ‘Dichtbij’ kreeg toen echt de betekenis van toegankelijk, herkenbaar en betrokken!

 

Naam: Nicolette van den Hurk
Functie: regiomanager
Regio: Oost Gelre en Winterswijk
Bij Careaz sinds: 2003
Mooiste Careaz-moment:
De dag dat ik in Carré op het podium mocht staan om de titel voor beste zorgteam van het jaar in ontvangst te nemen. Niet alleen voor mij, maar voor alle thuiszorgmedewerkers was dat de ultieme beloning en waardering van onze cliënten. Een teken dat we niet alleen beloven wat we zeggen, maar het ook doen!

 

Naam: Wim Sletterink
Functie: regiomanager
Regio: Berkelland en Aalten
Bij Careaz sinds: 2013
Mooiste Careaz-moment:
De bijeenkomst waarop een bewoonster van Careaz J.W. Andriessen ons symbolisch haar piano schonk. Onder grote belangstelling droeg zij de piano over. Ze vertelde dat zij de piano, waarvan ze zoveel plezier gehad, graag wilde delen met anderen. Een hartverwarmend moment!

 

Naam: Ard-Jan Bolijn  
Functie: manager Bedrijfsvoering / Controller
Bij Careaz sinds: 2013
Mooiste Careaz-moment:
In de tijd dat ik bij Careaz werk, ervaar ik telkens weer dat collega's niet alleen zeer betrokken zijn bij hun werk voor onze cliënten, maar ook onderling. Deze betrokkenheid draagt bij aan een goede en plezierige samenwerking en dat ervaar ik als zeer waardevol.

 

Naam: Engelien Kolkman-Krabben
Functie: consulent Wonen, Welzijn, Zorg
Regio: Oost Gelre en Winterswijk
Bij Careaz sinds: 1995
Mooiste Careaz-moment:
Het moment dat Careaz het totale zorgpakket kon aanbieden, alle producten onder één dak. Careaz is gelukkig een kleinschalig organisatie. Wij kennen elkaar nog, zodat ik de zorg persoonlijk kan maken. De mensen kennen mij vanaf het eerst zorgmoment en kunnen altijd weer bij mij terecht. Dat is lekker vertrouwd!

 

Naam: Moniek Botterhuis 
Functie: Strategisch HR Adviseur
Bij Careaz sinds: 2010
Mooiste Careaz-moment:
Het sportieve funfeest in 2012 waar medewerkers van verschillende Careaz-locaties samenwerkten en de strijd met andere teams aangingen. De passie en het plezier van dat feest zie ik dagelijks op de werkvloer. De locatieoverstijgende samenwerking smaakte voor iedereen naar meer!