Alzheimer Café Berkelland op 8 oktober

26-09-2019 - Lichtenvoorde, Dinxperlo en Borculo
26-09-2019 - Careaz J.W. Andriessen
 

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighouden.


Thema van deze maand: De rol van de gemeente voor mensen met dementie en hun mantelzorgers
‚Äč
Als er sprake is van dementie bij u of één van uw dierbaren dan kunt u te maken krijgen met veel termen, wetgeving, regels en de financiele gevolgen hiervan. Denk hierbij aan WMO, ZV, WLZ, ondersteuning thuis, dagbesteding, vervoer, thuiszorg of opname verpleeghuis. Al deze zaken worden toegelicht door een medewerker van het Voormekaar team samen met de cliëntadviseur frontoffice van Livio. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij hen terecht.


Wanneer:
 dinsdag 8 oktober 2019
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat:  van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel met de Alzheimertelefoon van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland: 06-13514411