Ben ik niet te oud voor zo'n iPad? Mijn familie en vrienden zijn dichtbij door nieuwe technologie, fijn!

Mobieltjes en tablets zijn niet meer weg te denken. Bijna iedereen communiceert ermee. Speciaal voor senioren biedt Careaz in Dinxperlo, Borculo en Lichtenvoorde een iPad-cursus om mee te gaan met de moderne tijd en de aansluiting met kinderen en kleinkinderen te houden. In kleine groepjes wordt alles rustig uitgelegd en geoefend. Een mooie bijkomstigheid is dat afstand met de iPad wegvalt. Gezellig bijpraten met uw dochter in Arnhem of uw kleinzoon in Australië wordt ineens heel makkelijk!

Samen leren

In groepjes van vijf tot maximaal acht personen wordt spelenderwijs de basisbediening van de iPad uitgelegd. Ook het gebruik van internet om dingen op te zoeken, de krant te lezen, een spelletje spelen of televisie te kijken komt aan bod. Daarnaast ligt de focus op het in contact komen met familie en vrienden, bijvoorbeeld met Facebook en beeldbellen. Deelnemers nemen zelf hun iPad mee of krijgen er tijdens de lessen één in bruikleen (het apparaat kan niet mee naar huis worden genomen).

Interesse of meer weten?

De receptiemedewerkers van Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo, Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde en Careaz J.W. Andriesen in Borculo vertellen u graag wat de kosten zijn, wanneer de cursus plaatsvindt en beantwoorden al u vragen. Loop gerust even binnen bij de woonzorgcentra of bel voor Dinxperlo 0315 - 65 75 00, Lichtenvoorde 0544 - 37 20 64 of Borculo 0545 - 25 11 00.