Belangeloos iets voor een ander doen, geeft me een warm gevoel. Vrijwilligers verhogen het woon- en leefplezier van mensen.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg. Wist u dat bij Careaz net zoveel vrijwilligers werken als medewerkers? Door vrijwilligers komt de buitenwereld naar binnen. Ze brengen gezelligheid en geven mensen extra aandacht. Op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij activiteiten, maaltijden rondbrengen, klusjes doen, het begeleiden van mensen naar afspraken. Maar u vindt ze ook in onze winkeltjes en aan de recepties van de woonzorgcentra. Vrijwilligers bij Careaz werken zowel op de groepen als één-op-één in de woonzorgcentra of bij mensen thuis.

Waardering

Vrijwilligerswerk doen geeft mensen een warm gevoel. Belangeloos iets voor een ander doen, wordt echt gewaardeerd. Niet alleen door onze cliënten, maar ook door Careaz. Jaarlijks worden vrijwilligers van Careaz tijdens een gezellige bijeenkomst in het zonnetje gezet. Terecht, want vrijwilligers zijn de slagroom op de taart. Zij maken net die extra’s mogelijk die het woon- en leefplezier van de mensen verhogen!

Het is aan u

Het maakt niet uit of u jong, oud, man of vrouw bent. Of u overdag, ’s avonds of alleen in het weekend tijd heeft. Hoeveel uur u aan vrijwilligerswerk besteedt, is aan u. Belangrijker is dat vrijwilligers om mensen geven en hun betrokkenheid en enthousiasme in willen zetten.

Interesse?

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij Careaz aan de slag te gaan? Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen. U wordt teruggebeld en dan kijken we samen hoe we uw hulp het beste in kunnen zetten. De ouderen kijken uit naar uw komst! 

Contactformulier Vrijwilligerswerk