Hoe zou de dag van vader verlopen zijn? Mijn vrouw kaart zo graag. Kan ik dat met haar blijven doen?

Er verandert veel in de zorg. Zo wordt er meer dan ooit gekeken naar wat iemand zelf nog kan en wat de familie of omgeving kan doen. Careaz ziet dat niet als een achteruitgang, maar als een verrijking. Dus als u wilt helpen bij het eten dan bent u van harte welkom!

Net als thuis

Natuurlijk kunt u nu en in de toekomst rekenen op onze goede en professionele zorg. Tegelijkertijd vinden wij ook het welzijn van mensen belangrijk. Mensen willen af en toe een arm om zich heen, een luisterend oor, samen eten, een wandeling maken of spelletje doen. Ook dat hoort bij goed voor iemand zorgen. De verzorgenden van Careaz kunnen de persoonlijke en unieke aandacht van familie of vrienden niet vervangen. Het is meer dan ooit een kwestie van samenwerken: u als familie, wij als zorgprofessionals.

Ver weg, maar toch dichtbij

Voor de een is het begeleiden van vader of moeder makkelijker te organiseren dan voor de ander. Heeft u even geen tijd of woont uw vader of moeder te ver weg? Dan kunt u bij Careaz toch lezen hoe hun dag verlopen is. Door in te loggen op het beveiligde, digitale klantenportaal Caren ziet u welke zorg bijvoorbeeld uw moeder heeft gehad, hoe zij zich vandaag voelt en of de vrijwilliger is gaan wandelen met uw vader. Dit digitale portaal biedt u de mogelijkheid om op afstand te volgen hoe het met uw dierbare gaat. Ook kunt u langs deze weg een berichtje achter laten voor de verzorgenden.

Logeren

Een nachtje slapen bij oma in het woonzorgcentrum? U woont ver weg en wil na een bezoek aan uw broer 's avonds niet het hele eind terugrijden? U heeft bij Careaz de mogelijkheid te blijven slapen op de kamer van uw naaste. Ook gezellig een hapje mee-eten behoort tot de mogelijkheden. Dit gaat wel altijd in overleg.

Samen zorgen

Alleen met hulp en steun van familie en vrienden voelt iemand zich echt op zijn gemak. De zorg en ondersteuning voor een prettig leven van onze cliënten ligt bij ons allen. Familie, vrienden, vrijwilligers en Careaz. Laten we samenwerken, samen zorgen en samen bijdragen aan het levensgeluk van ouderen!