De kabelaansluiting werkt niet goed. Waar kan ik dat melden? Ik heb een suggestie over Waardigheid en Trots. Waar kan ik terecht?

Careaz levert in het oosten van de Achterhoek vanuit drie regio's verpleging, verzorging en thuiszorg: de regio's Aalten, Berkelland en Oost Gelre/Winterswijk. Elke regio heeft een Regionale Cliëntenraad. Deze bestaat uit cliënten en vertegenwoordigers vanuit het woonzorgcentrum, de kleinschalige woongroepen met verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Cliëntenraden staan open voor uw mening en suggesties om de zorg voor onze clienten te verbeteren. 

 

Uw mening is belangrijk

Uw ideeën dat iets beter en anders geregeld kan worden, ontvangt de Cliëntenraad dus graag. Dat kan van alles zijn. Van de kwaliteit van het eten tot het tijdstip waarop u zorg ontvangt. Het voordeel van uw suggestie is dat het niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere mensen tot een betere oplossing kan leiden. Op elke locatie en bij alle thuiszorgmedewerkers kunt u vragen naar een vertegenwoordiger van de Regionale Cliëntenraad. U kunt ook één of meer bijeenkomsten van de Regionale Cliëntenraad bijwonen. Misschien wilt u of een familielid wel lid van de raad worden. Dat is natuurlijk niet verplicht. Belangrijker is dat u weet dat uw stem gehoord wordt in de Regionale Cliëntenraad.

Contactgegevens Regionale Cliëntenraden


Regio Berkelland 
regionaleclientenraadjwandriessen@careaz.nl


Regio Oost-Gelre 
regionaleclientenraadoostgelre@careaz.nl


Regio Aalten 
regionaleclientenraaddrjenny@careaz.nl