Hartverwarmende cadeau: koppelbed om samen te slapen

23-01-2019 - Careaz Oost Gelre

Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aankruipen, samen naar mooie muziek luisteren, elkaars warmte voelen. Wanneer mensen niet meer bij elkaar kunnen wonen, is nabijheid belangrijker dan ooit. Toch wonen en slapen mensen die naar een woonzorglocatie of kleinschalige woongroep van Careaz verhuizen, meestal alleen. Door een gulle gift van de Vrienden van Antoniushove heeft Careaz regio Oost Gelre nu de ideale oplossing voor mensen die graag samen willen zijn in een zorgomgeving: het koppelbed. 

Dankzij het speciale bed en matras ontstaat er een volwaardig tweepersoonsbed, waardoor partners echt even samen zijn en de aandacht kunnen krijgen en geven die ze op dat moment nodig hebben. Careaz gaat het bed ook gebruiken voor (klein)kinderen die een nachtje willen logeren of willen waken voor een overlijden.

Blijven slapen kon al wel met een logeerbed op de kamer, maar dit prachtige koppelbed is echt een hartverwarmende aanwinst voor wat Careaz bewoners en hun naasten wil bieden: de best mogelijke, persoonlijke zorg, dus dankjewel Vrienden!