Trotse medewerkers aan het woord over hun werk

02-11-2018 - Careaz

Het beeld dat de afgelopen jaren in de media over de ouderenzorg is ontstaan, is vaak negatief. Natuurlijk kunnen en moeten er dingen beter, maar dit eenzijdige beeld doet geen recht aan al die medewerkers die met hart en ziel elke dag weer hun best doen de best mogelijke zorg te geven aan kwetsbare mensen, aan alle mooie dingen die er ook zijn. Daarom zetten zorgorganisaties, waaronder Careaz, zich in om een genuanceerder beeld neer te zetten en dat doen we door medewerkers aan het woord te laten over hun werk in lokale, regionale en landelijke media. Deze week vertelden twee van onze medewerkers hun ervaringen:

  • Lees hier het verhaal van Chantal Bongers, die zich na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt nu omschoolt en enthousiast vertelt over het nieuwe werken en leren dat Careaz samen met het Graafschap Collega aanbiedt,
  • en op bladzijde 42 in de publicatie 'Aan het werk in het verpleeghuis' van Actiz zegt Rietje Steentjes, verpleegkundige gerontologie en geriatrie bij Careaz: 'Verpleegkundige in de ouderenzorg is een uitdagend vak waar ik na 30 jaar nog steeds enthousiast over ben!"

Neem even de tijd dit te lezen en laat u raken door deze deskundige en gepassioneerde medewerkers in de zorg!