Dankzij Vrienden nog meer beweegmogelijkheden

22-09-2017 - Careaz J.W. Andriessen

Bewegen staat hoog in het vaandel van Careaz J.W. Andriessen, want of je nu jong bent of oud, bewegen geeft energie, een voldaan gevoel, brengt gezelligheid met zich mee en is bovendien één van de beste manieren om je gezondheid te verbeteren of te behouden. Op de vraag of de Vrienden van J.W. Andriessen bij wilden dragen aan meer beweegmogelijkheden rondom het woonzorgcentrum in Borculo zeiden ze dan ook meteen ja.

Bewegen in de buitenlucht
Dankzij de Vrienden werden dit jaar in de tuin van Careaz J.W. Andriessen de wandelpaden en de ruimte om de jeu de boullesbaan geëgaliseerd en breder gemaakt en nieuwe bankjes en twee stoelfietsen geplaatst. Ook kwam er een veldje waarop ouderen samen buiten beweegactiviteiten kunnen doen. Gezellig en gezond voor de bewoners van Careaz J.W. Andriessen, maar ook voor buurtbewoners!

Samen erop uit
Ook schonken de Vrienden van J.W. Andriessen vijf prachtige rolstoelen. Hiermee kunnen bewoners samen met familie of vrijwilligers gezellig naar de markt of lekker wandelen in de zon. Namens iedereen die nu nog meer kan bewegen bedankt Careaz de Vrienden voor hun gulle giften.