Cliënten vieren 10-jarig jubileum

28-06-2017 - Careaz Dr. Jenny en Careaz J.W. Andriessen

Op 26 maart jl. bestond Careaz 10 jaar. In het kader van samen zorgen, samen vieren is er daarom een feestelijk programma opgesteld om met iedereen, betrokken bij onze zorgorganisatie, dit jubileum te vieren. Op de dag waarop Careaz tien jaar geleden werd opgericht konden bewoners van onze woonzorgcentra al genieten van een overheerlijk taartje en ontvingen onze thuiszorgcliënten een cadeautje in de brievenbus. Afgelopen weken werd er nog meer uitgepakt. Voor cliënten en bewoners uit de regio Aalten en Berkelland werd er een gezellige muziekmiddag georganiseerd. 

Op zaterdag 17 juni was het Grand Café en de tuin van Careaz Dr. Jenny decor van de feestelijke middag waarbij thuiszorgclienten uit de regio Aalten en bewoners van het woonzorgcentrum, samen met mantelzorgers, een gezellig samenzijn hadden. Merel Events uit Losser verzorgde de muzikale invulling van de middag. Een goede zet zo bleek, er werd volop meegezongen en de liedjes van vroeger bracht bij velen mooie herinneringen van verlogen tijden naar boven. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig nagekletst, waarbij meningeen in de buitenlucht de laatste zonnestralen van de prachtige dag meepakte. 

Careaz J.W. Andriessen in internationale sferen 

Een week later was het de beurt aan bewoners van Careaz J.W. Andriessen en thuiszorgclienten uit de regio Berkelland. Met het thema 'Cultuur horen, zien en proeven' werd er een divers programma neergezet. Zo verzorgden de Afrikaanse trommelband Djembé, dansers uit Sri Lanka en Latijns Amerika, evenals Déja Vu uit Beltrum optredens. Smaken van over de landsgrenzen konden geproefd worden in de culturele hapjesmarkt waarvoor vrijwilligers uit Syrië, Sri Lanka, Somalië en Irak zorgden voor heerlijke versnaperingen. Ook lekkernijen uit eigen land zoals poffertjes, broodjes knakworst en ijsjes ontbraken niet.