Alzheimer Café Berkelland op 12 september

25-08-2017 - Careaz J.W. Andriessen

Dinsdagavond 12 september is het Alzheimer Café Berkelland. Het thema is deze keer de documentaire 'Alles voor Sophie'. Met elkaar zien we hoe de naasten van Sophie omgaan met de slopende ziekte Alzheimer. Andri Langenberg, echtgenoot van Sophie, is aanwezig en licht aansluitend aan de documentaire dit bijzondere verhaal toe. U kunt hem ook vragen stellen.

 

Programma 12 sepember
U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom in het Grand Café van Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo. Het programma start om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De toegang, koffie en thee zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Algemene informatie
Alzheimer Café in Berkelland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De aanwezigen praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het Alzheimer Café Berkelland wordt georganiseerd door Alzheimer-Nederland Afdeling Oost-Gelderland, Sensire, Livio, Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe en GGNet.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel met de Alzheimertelefoon van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland: 06-13 51 44 11.