Alzheimer Café Lichtenvoorde op 24 juli

12-07-2019 - Careaz Antoniushove

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighouden.

Thema van de maand: bezoek aan zorgboerderij voor mensen met dementie

In 2013 is Lydia van de Berg gestart met een eigen dagopvang in haar boerderij in Vragender. De opvang is onder andere bedoeld voor mensen met dementie, voor wie ze graag het huisgevoel wil creëren. Respect en plezier staan bij Lydia hoog in vaandel. Er worden verschillende activiteiten ondernomen en er is persoonlijke aandacht en begeleiding. Bent u zich aan het oriënteren? Wilt u graag eens een kijkje nemen en weten wat een dagopvang voor u kan betekenen? U bent van harte welkom!

Wanneer: woensdag 24 juli 2019
Waar: éénmalig bij Zorgboerderij Bergensteijn, Oorschotweg 2,  7134 PR in Vragender
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur, aanmelden is niet nodig.

Meer informatie op www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland Oost-Gelderland: 06-13514411