Alzheimer Café Lichtenvoorde op 27 februari

18-02-2019 - Careaz Antoniushove

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand, voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighouden.

Het thema van deze maand is: Juridische en financiële zaken bij dementie
Iemand met dementie verliest geleidelijk de grip op de wereld. Sommige beslissingen, kunt u op een gegeven moment niet meer zelf nemen als de dementie ervoor zorgt dat ue die grip op de wereld niet meer kunt vasthouden. Om toch uw wensen en rechten te beschermen, kunt u voordat de dementie toeslaat vastleggen wie welke beslissingen mag overnemen als u dat niet meer zelf kunt. Op deze avond komt een notaris van Hobbelink en Buitink uit Winterswijk in het Alzheimer Café. De notaris vertelt met kennis en ervaring over wat u moet regelen om uw rechten te beschermen op zowel medisch als financieel gebied, als er sprake is van dementie.

Wanneer: woensdag 27 februari 2019
Waar: Grand Café van woonzorgcentrum Careaz Antoniushove, Rapenburgsestraat 33 in Lichtenvoorde.
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.
 

Meer informatie op www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland Oost-Gelderland: 06-13514411