Koffie met (luisterend) oortje

26-11-2016 - Careaz Antoniushove

Op vrijdag 2 en woensdag 7 december aanstaande verzorgt de werkgroep Levensvragen ‘koffie met een (luisterend) oortje’. Belangstellenden die graag eens met anderen willen praten over levensvragen zijn van harte welkom van 14.30 tot 16.00 uur. De bijeenkomst op 2 december vindt plaats in het Grand Café van Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde. Op 7 december kunnen belangstellenden terecht in Grand Café de Molenberg te Groenlo.

Themabijeenkomsten over levensvragen
Deze bijeenkomst is de eerste van in de reeks van vier bijeenkomsten, waarbij iedere keer een ander thema centraal staat. Op 2  en 7 december gaan Geestelijk verzorgers Gerrie Slütter – Peterkamp en Imka Wieggers met de belangstellenden dieper in op het thema: ‘het najaar van je leven’. Dit onder het genot van een kopje koffie. De entree bedraagt € 4,--. Wij vinden het prettig om vooraf te weten dat u komt. U kunt zich opgeven via levensvragen.oostachterhoek@gmail.com

Samenwerking
De werkgroep levensvragen is een initiatief van Marga Klompé, Careaz en Streekziekenhuis Koningin Beatrix. De geestelijk verzorgers van de initiatiefnemers zetten zich regionaal in voor meer bewustwording van zingeving en geestelijke verzorging.