Alzheimer Café Berkelland op 13 juni

07-06-2017 - Careaz J.W. Andriessen

Dinsdagavond 13 juni is het Alzheimer Café Berkelland. Het thema deze keer is: Praktische tips bij dementie. Als bekend wordt dat uw partner, moeder, vader, zus, broer of een andere dierbare de diagnose dementie heeft gekregen, verandert er veel in je leven. Je moet je weg vinden in de wereld van de zorg bij dementie. Carolien Langendijk, ervaringsdeskundige dementie, vertelt ons over de stappen die je kunt zetten om de juiste zorg te organiseren of hoe te ontspannen om zo de zorg langer vol te kunnen houden.

Programma 13 juni
U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom in het Grand Café van Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo. Het programma start om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De toegang, koffie en thee zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Algemene informatie
Alzheimer Café in Berkelland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De aanwezigen praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het Alzheimer Café Berkelland wordt georganiseerd door Alzheimer-Nederland Afdeling Oost-Gelderland, Sensire, Livio, Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe en GGNet.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel met de Alzheimertelefoon van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland: 06-13 51 44 11.